Tartaartjes met perensaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

800 gaardappels (kruimig) 1 1/2 pkg rode kool met appel (diepvries, a; 450 g, ah) 1 blik del monte halve peren in nect; ar (420 g) 40 gm boter of margarine 4 rundertartaartjes (a ca. 100 g, ah; ) 1 zout 1 peper 3 sjalotjes 1 aluminiumfolie Bereiden: Aardappels schillen, in vieren snijden en in ca 20 minuten gaarkoken. Kool verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Peren afgieten en nectar opvangen. 2 halve peren achterhouden en rest boven kom door zeef wrijven. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes met zout en peper in ca 8 minuten zachtjes gaarbakken. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Tartaartjes uit pan halen en afdekken met folie. In bakvet sjalotringen ca 3 minuten bakken. Peerpuree en nectar toevoegen en meeverwarmen. 2 halve peren in plakjes snijden. Saus eventueel verdunnen met scheutje water. Tartaartjes met saus verdelen over vier borden en garneren met plakjes peer. Serveren met rode kool en aardappels.
Voorbereiding
stijd ca 30 minuten. Bevat per eenpersoonsportie 480 kilocalorieën, eiwit 27 g, vet 13 g, koolhydraten 659 Wijncategorie: 6 Roséwijnen AH Huiswijn Rosé :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

0.0



2.2003 :Fingerprint : 26450888,459712868,Kalorio

Tartaartjes met perensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Romige appel-perensaus met kaneelijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip Met Perensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept