zout 300 g conimex basmati rijst conimex wok olie 250 g rauwe grote gepelde garnalen met st; aart (evt. diepvries) 600 g roerbakgroentepakket 1 bakje conimex kruidenpasta voor korma 2 dl yoghurt 3 lente-uitjesVoorbereiding swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan. - Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de garnalen 3 minuten. Giet de olie af en bewaar de garnalen. - Zet de wok terug op het vuur, voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten. Roer de kruidenpasta en de yoghurt erdoor en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen. Schep er op het laatst de garnalen door en warm ze kort mee. - Was en snijd de lente-uitjes in schuine smalle plakjes. - Schep de gewokte garnalen korma in diepe borden of kommen en strooi de lente-uitjes erover. Geef de rijst er apart bij. Op tafel: Zet Ketjap en/of Sojasaus, Sambal en Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Vervang de roerbakgroenten door 1 in brede repen gesneden grote struik paksoi. Voeg met de kruidenpasta de geraspte schil van 1 limoen of citroen toe. Bevat per portie: 566 kilocalorieën / eiwit 21 g / vet 21 g / koolhydraten 73 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.