Tahoebeignets met vruchtensaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

frituurvet / olie 1 blok tahoe à 400 g zout 2 tl gemberpoeder 2 pakjes ku lo yuk rijsttafelmix (conimex) 3 el bakgember 4 el fruitcocktail (blik) Alle ingrediënten klaarzetten. In frituurpan frituurvet / olie verhitten tot witte damp ontstaat (175°C). Vergiet bekleden met keukenpapier. Schaal voorverwarmen. Tahoe in blokjes van ± 2 x 2 cm snijden. Bestrooien met zout en gemberpoeder. In kom beslag maken van deegmix en 1 dl water volgens gebruiksaanwijzing. Tahoeblokjes door beslag wentelen. Met ± 12 tegelijk in ± 3 min. goudbruin frituren. In vergiet laten uitdruipen en in warme schaal scheppen. Warm houden. Op zelfde manier rest van tahoe frituren. In pan Ku Lo Yuk saus maken met 6 dl water volgens gebruiksaanwijzing. Gember en fruitcocktail ± 1 min. meewarmen. Tahoe en saus apart opdienen. Groentetip: sperziebonensalade met tomaat. voedingswaarde : 500 kcal p.p. bereidingstijd : 20 minuten

Tahoebeignets met vruchtensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Dominique Persoones croque-choc
30 min
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstdessert met tropische passievruchtensaus
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaflip
15 min Nagerecht
Bekijk recept