600 g snijbonen 1 pak conimex wok noedels 330 g sofine tofu wokreepjes fris kruidig 250 g kerstomaatjes klein stukje rode peper conimex wok olie conimex woksaus knoflook koriander 4 eetlepels fijngehakte korianderVoorbereiding swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. - Was en snijd ondertussen de snijbonen in schuine ruitjes. - Voeg de noedels en de snijbonen toe aan het kokende water en laat ze ca. 2 minuten koken. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. - Was en halveer de kerstomaatjes. - Hak de rode peper fijn. Hoe meer rode peper hoe heter het gerecht - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de Tofu Wokreepjes en de rode peper ca. 3-5 minuten. - Schep de afgekoelde noedels en de snijbonen erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (8-10 eetlepels) en de kerstomaatjes toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. - Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de koriander erover.
Tofu wokreepjes met knoflook-koriandernoedels is een recept van De Virtuele Keuken