750 gm broccoli stelen en roosjesapart 4 eetlepel(s) maggi vloeibare bouillon metitalia; anse kruiden 1 pakje maggi soepenbinder mettuinkr; uiden 2 pistoletjes overlangsdoorgesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 4 eetlepel(s) grand'ltalia pesto di olive 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie Schil de broccoli-stelen met een dunschiller en snij ze in plakjes. Kook ze samen met de helft van de broccoliroosjes in l liter water en de vloeibare bouillon in ñ 10 min. gaar. Pureer de soep, voeg al kloppend het poeder voor Soepenbinder toe en laat de soep ñ l min. doorkoken. Verwarm de grill voor. Roer de rest van de broccoliroosjes door de soep en kook ze ñ 5 min. mee op zacht vuur. Bestrijk de pistolets met olie en rooster ze onder de grill lichtbruin. Bestrijk ze met een dikke laag pesto. Strooi de peterselie over de soep en serveer de pistolets erbij.Voorbereiding : ñ 20 min. Recipe by Tip Culinair :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :