200 gm shii-take 200 gm champignon 100 gm taug‚ 1 stuk lombok rode, verse, van de z; aadjes ontdaan 2 teentjes knoflook geperste 1 stuk ui in ringen 1 stuk ui gesnipperde 1 eetlepel(s) citroensap 1 zout 1 peper ----BENODIGDE MATERIALEN---- 1 een pan met anti- aanbaklaagof een; bakvel Snijd de paddestoelen in plakjes en hak de lombok fijn. Verhit een pan met anti-aanbaklaag of gebruik een bakvel en voeg de champignons toe. Als u dit als vetmaaltijd gaat bereiden, kunt u natuurlijk ook 1 eetlepel olie gebruiken om in te bakken. Blijf ze verhitten op hoog vuur totdat er vocht uitkomt. Laat zoveel mogelijk vocht verdampen en voeg dan de ui, knoflook en lombok toe en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg de shii-takes toe en schep alles goed om. Als het meeste vocht is verdampt, dan het citroensap en taug‚ toevoegen en alles nog 2 minuten roerbakken. Breng een en ander op smaak met peper en zout. Direct serveren. Recipe by Mistermail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :