2 teentjes knoflook 1 een stukje gember 5 eetlepel(s) zoete ketjap 2 eetlepel(s) chinees poeder 1 een snuifje ve-tsin 4 schouderkarbonades 50 gm boter Knijp de teentjes knoflook en het stukje gember door de knoflookpers of wrijf ze in een vijzel fijn. Maak een marinade van alle ingredi‰nten, behalve de boter en smeer de karbonades daar goed mee in. Laat het vlees zo lang mogelijk (maar minstens 2 uur) in de marinade staan. Laat de boter heet worden en braad de karbonades snel aan beide kanten (5-8 minuten) op een middelmatig afgestelde warmtebron. Doe daarna het deksel op de pan en laat de karbonades nog 40 minuten stoven op een laag afgestelde warmtebron met een vlamverdeler onder de pan. Serveer dit gerecht met witte rijst en een gestoofde groente. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2