Chinese schouderkarbonade

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 teentjes knoflook 1 een stukje gember 5 eetlepel(s) zoete ketjap 2 eetlepel(s) chinees poeder 1 een snuifje ve-tsin 4 schouderkarbonades 50 gm boter Knijp de teentjes knoflook en het stukje gember door de knoflookpers of wrijf ze in een vijzel fijn. Maak een marinade van alle ingredi‰nten, behalve de boter en smeer de karbonades daar goed mee in. Laat het vlees zo lang mogelijk (maar minstens 2 uur) in de marinade staan. Laat de boter heet worden en braad de karbonades snel aan beide kanten (5-8 minuten) op een middelmatig afgestelde warmtebron. Doe daarna het deksel op de pan en laat de karbonades nog 40 minuten stoven op een laag afgestelde warmtebron met een vlamverdeler onder de pan. Serveer dit gerecht met witte rijst en een gestoofde groente. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712691,Kalorio

Chinese schouderkarbonade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met gekookte aardappelen en rodekool
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met saté
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept