Californian swiss steak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepel(s) bloem 1 theelepel(s) grofgemalen zwarte peper 1 theelepel(s) zout 1 runderlap van 450-500 gr 1 olie 1 grote ui 2 vleestomaten 200 deciliter witte wijn 1 eetlepel(s) witte wijnazijn 1 laurierblaadje 1 gedroogde rozemarijn en oregano 4 (nieuwe) aardappelen 150 gm kastanje-champignons 100 deciliter halfvolle koffiemelk 3 eetlepel(s) poeder voor witte (variatie)saus Meng de bloem met peper en zout. Snijd de runderlap in 4 gelijke stukken en wentel die door de gekruide bloem. Bak in een braadpan, in een bodempje olie de vleesstukken rondom bruin. Pel de ui, snijd hem met de tomaten in schijven en leg die op het vlees. Schenk de wijn erbij (zodat het vlees niet onder, maar wel ruim in het vocht staat). Voeg de wijnazijn, het laurierblad, 1 theelepel rozemarijn en oregano toe. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur, afgedekt, 1 uur sudderen. Boen de aardappelen schoon, snijd ze in vieren, leg die bij het vlees en laat nog 3/4 uur sudderen. Borstel de champignons schoon, voeg ze toe en stoof het geheel nog 15 minuten. Neem de vleesstukken voorzichtig (met de ui- en tomaatschijven) uit de pan. Klop de koffiemelk met het sauspoeder los, roer dit bij het braadvocht en laat opkoken. Leg de vleesstukken terug in de pan en serveer het gerecht. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712664,Kalorio

Californian swiss steak is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Californian Caesabi
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept