0,5 pak (125 g) conimex wok noedels 0,5 chinese kool 1 blikje (225 g) ananasstukjes conimex wok olie 200 g roerbak vleesreepjes 1 potje conimex sambal manis 0,5 dl conimex ketjap manis 3 eetlepels fijngehakte bladselderij of peterse; lieVoorbereiding swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. - Was en snijd de Chinese kool in reepjes. - Laat de ananasstukjes uitlekken en vang het vocht op. - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de vleesreepjes met 1-2 eetlepels sambal (hoe meer, hoe heter!) 3 minuten. Schep de koolreepjes en de ananasstukjes erdoor en roerbak nog 2 minuten. Voeg de afgekoelde noedels, de ketjap en naar smaak wat van het opgevangen ananasvocht toe en schep alles goed door elkaar. - Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en strooi de bladselderij of peterselie erover. Geef de rest van de sambal er apart bij. Op tafel: Zet Conimex Seroendeng en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Neem stukjes kipfilet of tofu in plaats van de vleesreepjes. De Chinese kool kun je vervangen door paksoi of spitskool. Bevat per portie: Energie: kcal 650 / eiwitten 32 g / koolhydraten 71 g / vet 27 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediï¿¿en verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.