- Was en snijd de tomaten in partjes.
- Was en halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in lange reepjes. Snijd de reepjes in 3 gelijke stukjes.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de paprikareepjes en de knoflook ca. 3 minuten. Voeg het gehakt en 1-2 eetlepels sambal (hoe meer hoe heter!) toe en bak deze ca. 5 minuten mee. Voeg de mihoen en oestersaus naar smaak toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Schep er op het laatst de partjes tomaat door.
- Schep de mihoen in diepe borden of kommen. Op tafel: Zet Conimex Kroepoek en Atjar op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Als je wat anders wilt dan gehakt, neem dan tofu fijngehakt of kleine stukjes kipfilet (ca. 8 minuten roerbakken). In plaats van paprika kun je ook 500 g gebroken sperzieboontjes of 1 in reepjes gesneden spitskool gebruiken. Bevat per portie: Energie: kcal 610/ eiwitten 26 g / koolhydraten 60 g / vet 29 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediï¿¿en verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}