6 grote vastkokende aardappels 1 grote ui conimex wok olie 400 g rundvleesreepjes 2 bakjes conimex kruidenpasta voor rode curr; y 2 pakjes conimex romige kokosmelk 400 g doperwtjes (diepvries) 4 eetlepels fijngehakte korianderVoorbereiding swijze: - Was en schil de aardappels. Snijd ze in gelijke kleine stukjes. - Pel en snijd de ui in partjes. - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de aardappelstukjes en de uienpartjes 5 minuten. Voeg de rundvleesreepjes en de kruidenpasta's toe en roerbak 5 minuten. - Voeg de kokosmelk toe en laat het groente/vleesmengsel, met een deksel op de wok, op een laag vuur ca. 15 minuten zachtjes koken. Voeg de doperwtjes toe en laat deze nog ca. 5 minuten zachtjes meekoken. - Bestrooi de curry met de fijngehakte koriander. Serveer de curry in een diepe schaal of op 4 warme borden.
Rundvleescurry met aardappels en doperwten is een recept van De Virtuele Keuken