Chinese Nasi Met Zwarte En Rode Peper (Foto)

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g (witte) rijst 800 g nasigroentepakket met rode peper conimex wok olie 1 bakje conimex boemboe voor nasi goreng conimex ketjap manis 300 g hamblokjes (versgemalen) zwarte peper
Voorbereiding
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 2 minuten laten staan. Laat de rijst vervolgens zonder deksel koud worden, geregeld omscheppen. Snijd het pepertje uit het groentepakket in ringetjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de peperringetjes en de groenten ca. 3 minuten. Roer er vervolgens de boemboe en een flinke scheut ketjap door. Schep de afgekoelde rijst en de hamblokjes erdoor en roerbak ca. 3 minuten. Bestrooi de nasi royaal met (versgemalen) peper. Schep de nasi op 4 warme borden.

Chinese Nasi Met Zwarte En Rode Peper (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept