400 gm snelkookrijst 2 kuikenbouten 1 zout 1 stuk prei 1 winterwortel 100 gm bacon 1 ui 1/2 literblik gepelde tomaten 1/2 theelepel(s) tijm 1 worcester saus 100 gm garnalen Zet de kuikenbouten op met 6 dl water, wat zout en de grof gehak- te prei en winterwortel. Kook de bouten in ca. 10-15 minuten gaar. Schep het vlees uit de pan, zeef de bouillon en gebruik deze voor het koken van de rijst (zie de gebruiksaanwijzing op het pak). Bak de plakjes bacon met eventueel een klontje boter uit in een braad- pan en voeg na een paar minuten de gesnipperde ui toe. Schep er dan de gepelde tomaten en de tijm door en laat de tomaten zacht- jes wat inkoken. Neem het vlees van de bouten en snijd het klein. Voeg de rijst en het vlees aan het tomatenmengsel toe en breng de jambalaya op smaak met worcester saus. Schep de garnalen vlak voor het serveren door de jambalaya. Recipe by Lassie rijstgerechten :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711642,Kalorio