Wentelteefjes Met Appelstroop En Banketbakkersroomijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 1/2 dl melk 2 eieren 100 gram suiker 1 theelepel kaneelpoeder 4 eetlepels appelsiroop 8 sneden casino witbrood (zonder korst) 1 bak banketbakkersroomijs 1 eetlepel poedersuiker ----voor de garnering:---- rode bessen blaadjes munt
Voorbereiding
: Klop de eieren los met de melk, de suiker en de kaneelpoeder. Week de sneetjes brood hier kort in. Bak deze vervolgens in een tefalpan (met niet te veel tegelijk) aan beide kanten goudbruin en krokant. Houd ze warm in de oven tot alle sneetjes gebakken zijn. Snijd de sneetjes nu schuin door en rangschik ze op bordjes. Schep op ieder sneetje een beetje appelsiroop. Schep vervolgens het ijs erop en bestrooi ze op het laatst met wat poedersuiker. Garneer met rode bessen en blaadjes munt

Wentelteefjes Met Appelstroop En Banketbakkersroomijs is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Drie-in-de-pan met boerenjongensijs
Bekijk recept
Wentelteefjes met appelstroop en banketbakkersroom
0 min
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept