Sorbet van abrikozen (sorbet à l'abricot )

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm abrikozen 1/4 liter water 500 gm suiker 1 citroen 1 eiwit
Voorbereiding
: Breng een pan met water aan de kook en pocheer hierin de abrikozen 15 minuten. Passeer ze dan door een zeef. Breng 1/4 liter water met de suiker en het sap van de citroen aan de kook. Zorg dat alle suiker is opgelost. Geef dit bij het abrikozenmoes en laat afkoelen. Vries het in de sorbetière in. Voordat het mengsel helemaal stijf is kloppen we het eiwit zeer stijf en roeren het onder de half bevroren massa. Laat het verder stijf vriezen.

Sorbet van abrikozen (sorbet à l'abricot ) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cesar Ritz
Bekijk recept
Blauwe bowl
0 min
Bekijk recept
Amandelgebakje Met Pistachenoten
30-60 min -
Bekijk recept
Tommeke's appeltaart
0 min
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept