4 1/2 blaadje witte gelatine 50 gm bittere chocolade 5 eetlepels groene mintlinonadesiroop 1/2 eetlepel citroensap 2 eieren 1 eetlepel suiker 1/4 liter slagroom 1 zakje vanillesuiker In kom met ruim koud water gelatine ± 10 min. weken. Boven bord chocolade raspen. In steelpan ½ dl water aan de kook brengen. Gelatine goed uitknijpen en van vuur af al roerende in heet water laten oplossen. Limonadesiroop en citroensap erdoor roeren. Laten afkoelen tot lauw. Intussen eieren splitsen. (Dooiers worden niet gebruikt.) Eiwit met suiker heel stijfkloppen. In andere kom slagroom met vanillesuiker stijfkloppen. Gelatinemengsel in dun straaltje door slagroom mengen. Eiwit en chocolade er luchtig doorscheppen. 4 gladde puddingvormpjes (inh. ± 2 dl) omspoelen met koud water. Puddingmengsel erover verdelen. In koelkast in ± 3 uur laten opstijven. Op puddingvorm bordje leggen. samen keren. Even schudden en pudding op bordje laten glijden.