Kulfi

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kopjes melk 12 gemalen groene kardemommen 1/3 kopje suiker 1/3 kopje fijn gesneden amandelen 1/3 kopje fijn gesneden pistachenootje; s
Voorbereiding
: Doe de melk en de kardemommen in een pan met zware bodem en breng dit aan de kook. Laat de melk na het koken 30 minuten op laag vuur staan en roer af en toe. Het is dan iets ingedikt. Op dat moment kunnen de nootjes en de suiker er doorheen. Laat het dan nog 5 minuten koken. Mengsel daarna laten afkoelen en 3 uur in de vriezer zetten. Hierna het mengsel goed mixen tot het luchtig is. Verdeel het over vormpjes of kommetjes, en zet het weer in de vriezer (het oorspronkelijke recept zegt gedurende 4 uur). Haal de kulfi uit de vormpjes en eet vervolgens smakelijk.

Kulfi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kulfi.1
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs Met Pistaches (Pista Kulfi)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kulfi
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kulfi
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Kulfi.1
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs Met Pistaches (Pista Kulfi)
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Kulfi
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kulfi
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept