Aardappelen met kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg aardappelen (bintjes) 750 gm jongbelegen kaas 1 zout naar behoefte Kook de aardappelen volgen traditionele wijze. Na het koken natuurlijk de aardappelen afgieten. Tijdens van het koken van de aardappelen kun je vast de kaas in blokjes snijden ongeveer blokjes van 2,5 centimeter Na het koken en afgieten van de aardappelen dan kunnen de blokjes kaas bovenop de aardappelen en laat dit smelten, let op de aardappelen dat ze niet aanbranden. De kaas zal zich tot een grote massa maken na ongeveer een minuut of 4 of 5 Haal de pan van het kooktoestel en stamp de inhoud flink door elkaar met een stamper, zodat er een soort hutspot onstaat.

Aardappelen met kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept