Chili pellenos

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 groene chilipepers of griekse pepe; rs in reep 700 gm geraspte zachte witte kaas 4 licht geslagen eieren 1/2 kopje melk 200 deciliter salsa (zie bij chili salsa) 1 theelepel zout 1/2 theelepel peper 1/2 theelepel mosterd Spreid de helft van de reepjes chilipepers uit in een ingevette ovenschaal en verdeel hierover de helft van de geraspte kaas. Hierover gaat de rest van de pepers en vervolgens de rest van de geraspte kaas. Meng de eieren, melk, zout, peper en mosterd en schenk dit over de chili's en kaas. Verhit het gerecht 30-35 minuten in een op 175 èC voorverwarmde oven. Voeg 15 minuten voor het einde de salsa toe.

Chili pellenos is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept