400 g kipfilet 400 g sperzieboontjes 1 rode paprika 250 g champignons 300 g (witte) rijst conimex wok olie 2 eetlepels conimex sojasaus conimex woksaus chili gemberVoorbereiding swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. - Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes. - Was en snijd de sperzieboontjes in stukjes. - Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in mooie schuine stukjes. - Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. - Voeg de rijst toe aan het kokende water en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3minuten laten staan. - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipblokjes met de sojasaus 3 minuten. Voeg de sperzieboontjes toe en roerbak deze 5 minuten. Schep de paprikastukjes en de champignonplakjes erdoor en roerbak nog 5 minuten. Voeg de woksaus naar smaak toe (ca. 10 eetlepels) en schep alles nog een keer goed door elkaar. - Schep de chiligember-sojakip op borden of in kommen en geef de warme rijst er apart bij Op tafel: Zet Conimex Seroendeng, Gebakken Uitjes en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Als groente kun je ook een roerbakgroente-pakket gebruiken. Bevat per portie: Energie: kcal 610 / eiwitten 35 g / vet 14 g / koolhydraten 87 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.