1 pak conimex mihoen 400 g kipfilet 2 rode paprika’s 1 spitskool conimex wok olie 1 bakje conimex boemboe voor ajam paniki 3 eetlepels fijngehakte korianderVoorbereiding swijze: - Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de mihoen toe aan het kokende water en laat de mihoen ca. 15 seconden koken. Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. - Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes. - Was en halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in smalle reepjes. - Was en snijd de spitskool in smalle reepjes. - Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipfilet 5 minuten. Voeg de paprika en de spitskool toe en roerbak deze 3 minuten mee. Voeg de boemboe en 1 dl water toe en laat het gerecht 3 minuten pruttelen. Schep de mihoen en de koriander erdoor en warm goed door. - Schep de pittige mihoen in diepe borden of kommen. Op tafel: Zet Gebakken Uitjes, Seroendeng, Ketjap en/of Sojasaus, Sambal, Atjar en Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Vervang de kip door vleesreepjes en de spitskool door Chinese kool of paksoi. Bevat per portie: 548 kilocalorieën / eiwit 32 g / vet 18 g / koolhydraten 64 g