200 gm kipfilet 3 stelen bleekselderij 1 stukje prei 100 gm wortel 1 sherry 1 sojasaus 1 olie 1 tom.ketchup 1 suiker 1 maizena 1 zout 1 peper Snijd de kipfilet in blokjes van 2 cm. Meng 1 el maizena, 1 el sojasaus en 1/2 el sheny. Roer dit door de kip. Snijd de groenten in stukjes van 2 cm en kook ze 5 min. Maak een sausje van 2 tl maizena, 6 el water, 4 el tom.ketchup, 1 el suiker, 1 el sojasaus, 1/2 tl zout en een snufje peper. Bak de kip in wat olie. Haal uit de wok. Roerbak prei tot ze geurt. Voeg bleekselderij, wortel en 2 el water toe en roerbak tot de wok bijna droog is. Doe de kip en het sausje erbij. Breng aan de kook roer door elkaar en serveer.