Gestoofde pompoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kg pompoen 1 gesnipperde ui of prei 1 ontvelde en in stukjes gesneden vl; eestomaat 3 eetlepels olie 200 ml bouillon 1 zout 1 peper Fruit de ui in de olie glazig, voeg de stukjes tomaat toe en bak die even mee. Doe de stukjes pompoen erbij met de bouillon en wat zout en laat het geheel 10 a 15 minuten sudderen. Het mag niet aanbranden en niet tot pap koken. Op smaak maken en serveren bij rijstgerechten. Kan ook gecombineerd worden met mais.

Gestoofde pompoen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept