Gegratineerde appel met ossetong

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 grote stevige appel 4 plakken ossentong à 25 g 4 el paprikarelish (pakje) 1 tomaat 4 plakjes jonge kaas 1 tl komijnzaadjes 4 slabladeren Appel wassen. Met appelboor klokhuis eruit boren. In 4 plakken snijden. Plakken ossentong besmeren met paprikarelish. Dubbelklappen. Tomaat wassen en in 4 plakjes snijden. Achtereenvolgens op elke appelplak leggen: ossentong, tomaat en plakje kaas. Komijnzaadjes erover strooien. Slabladeren wassen en uitslaan. Bakplaat invetten. Oven voorverwarmen op hoogste stand. Appelplakken op bakplaat leggen. In midden van oven in ± 10 min. kaas laten smelten. Op 4 bordjes slabladeren leggen. Appelplakken erop leggen.

Gegratineerde appel met ossetong is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse ossetong
Bekijk recept
Ossetong bigarade (langue de boeuf à la bigarade )
Bekijk recept
Gegratineerde appel met ossetong
Bekijk recept
Sla met asperges,ossetong en ei
0 min
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept