- Meng ondertussen in een kom de eieren met de omeletmix (uit het pakje) en 5 eetlepels koud water. Klop dit met een garde goed door.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten ca. 3 minuten. Voeg de garnalen toe en roerbak deze ca. 2 minuten mee. Roer er vervolgens 2,5 dl water en de sausmix (uit het pakje) door. Breng de saus al omscheppende aan de kook en kort laten pruttelen.
- Schep de groenten uit de pan en houd ze in een afgedekte schaal warm.
- Zet de wok terug op het vuur en voeg een scheutje olie toe. Voeg het eimengsel toe en blijf roeren tot het ei volledig gestold is. Schep de woknoedels erdoor en roerbak nog 3 minuten.
- Schep de gewokte foo yong hai en de geroerbakte groenten met garnalen in diepe borden of kommen en strooi de bieslook erover. Op tafel: Zet Conimex Sojasaus en/of Ketjap op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen. Lekker anders kan ook: Je krijgt opeens een heel ander lekker gerecht door kleine stukjes gesneden kip te nemen in plaats van de garnalen (bak de kipstukjes ca. 5 minuten met de groenten mee). En de roerbakgroenten kunnen je vervangen door 300 g gewassen spinazie (ca. 2 minuten roerbakken). Bevat per portie: Energie: kcal 920 / eiwitten 38 g / vet 52 g / koolhydraten 75 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"2 "}