1 el boter of margarine 1 ui 1 ei 1 pak diepvries spinazie (450 g) 1 tomaat 2 mueslibolletjes 1 zakje hazelnoten (± 65 g, baukje) mespunt koenjit 1 tl kerriepoeder 1/2 dl melk zout peper Oven voorverwarmen op 200°C. In braadpan boter verhitten. Ui pellen en nipperen. Ui ± 3 min. zachtjes bakken. Spinazie toevoegen. Met deksel op pan in ± 20 min. heet laten worden. Intussen tomaat in vieren snijden. Zaadjes en vocht verwijderen. Vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Van mueslibolletjes kapjes afsnijden. Boven kom bolletjes uithollen tot ± 1 cm van wand. Noten fijnhakken. Aan broodkruim toevoegen: noten, koenjit, kerriepoeder, melk, zout en peper. Ei erboven breken. Goed door elkaar kneden. Bolletjes vullen met notenmengsel. Kapjes en bolletjes op bakplaat in oven in ± 15 min. goudbruin bakken. Tomaat door spinazie scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in schaal. Op bolletjes kapjes zetten. voedingswaarde : 490 kcal p.p.