4 eieren 1/4 rode paprika 100 gm mon chou 100 ml karnemelk 1 eetlepel tomatenketchup 1 theelepel paprikapoeder 1 zout 1 peper ----VOOR GARNERING---- 1 veldsla of spinazie Eieren in 10 min hardkoken en laten schrikken en pellen en koud laten worden. Halveer ze in de lengte en haal de dooiers eruit. Paprika wassen en in kleine stukjes snijden en zeef doen. 1/2 liter kokend water erover schenken en uit laten lekken. In kom doen: dooiers, helft van paprika, helft van roomkaas, zout en peper en goed vermengen. Hiermee eierhelften vullen. In andere kom doen: rest van roomkaas, karnemelk, tomatenketchup, paprikapoeder, zout en peper. Met mixer goed door elkaar kloppen. Eieren en saus tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Sla of spinazie wassenVoorbereiding swijze: Platte schaal bedekken met sla of spinazie. Eieren met bolle kant naar boven erop rangschrikken. Saus erover schenken en garneren met stukjes paprika.