1 eetlepel olie 4 dunne rundersaucijsjes 1 kleine rode paprika 1 groene spaanse peper 1 dunne prei (ca. 150 gr) 3 eieren 3 eetlepels melk 1 1/2 theelepel cajunkruiden 50 gm geraspte belegen kaas Verhit de olie en bak de saucijsjes in ca. 5 minuten rondom bruin. Neem ze uit de pan en snijd ze in stukjes (bewaar het bakvet). Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Haal de pitjes uit de peper en snijd hem in stukjes. Snijd de prei in reepjes. Klop de eieren met de melk, de cajunkruiden en de kaas los. Verhit het bakvet opnieuw en bak de paprika, de Spaanse peper en de prei ca. 2 minuten. Bak de stukjes saucijs nog even mee. Schenk het eimengsel erover en laat de omelet met het deksel op de pan in ca. 7 minuten zachtjes gaar worden. Serveer er Creoolse rijst bij.