Haricots Verts In Rauwe Ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 g haricots verts zout 4 plakjes rauwe ham 2 eetlepels bieslookpesto (bakje à 100 g) 1 eetlepel olijfolie Van haricots verts puntjes afsnijden. In pan met ruim water en zout haricots verts in ca. 5 minuten beetgaar koken. Vervolgens in zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Plakjes ham in lengte halveren en bestrijken met bieslookpesto. Haricots verts in 8 porties verdelen, op plakjes ham leggen en samen oprollen. In koekenpan olie verhitten en hamrolletjes in 2 à 3 minuten knapperig bruinbakken. Op vier borden naast hoofdgerecht leggen. Dit recept bevat per portie: 100 Kcal., 8 gram vet, 2 gram koolhydraten en 5 gram eiwit

Haricots Verts In Rauwe Ham is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept