Varkensfiletlapje Met Indiase Kerriesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout naar smaak en bak ze in de hete boter aan beide kanten bruin in 12 minuten gaar. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg de bouillon en de rozijnen toe en breng de saus al roerende aan de kook. Roer de maizena en het kerriepoeder door de kokosmelk. Voeg het kokosmengsel toe. Verwarm de saus al roerende op een laag vuur. Serveer de saus bij het vlees.

Varkensfiletlapje Met Indiase Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane gnocchi met courgette & basilicumsaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild varkensfiletlapje met broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartig varkensfiletrolletje met Zwitsers accent
20 min
Bekijk recept