Kalfsschnitzel Met Buffelmozzarella.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak voor de saus de knoflook in 2el olijfolie.Voeg tomaten,suiker,peper,1el basilicum en 1el oregano toe.Laat koken tot een dikke saus ontstaat.Bak de plakken aubergine aan beide kanten goudbruin in 2el olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.Verdeel de schnitzels in tweeen en bak het vlees kort in overgebleven olie aan beide kanten bruin.Bestrooi met peper en zout.Maak stapeltjes van een stukje kalfsvlees,plak aubergine,een beetje saus en een plak buffelmozzarella.Leg de stapeltjes op een bakplaat en bak 5min.in een oven van 200graden.

Kalfsschnitzel Met Buffelmozzarella. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Courgetterolletjes
35 min Snack
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept