Sudderlapjes Met Citroen En Peper

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een diepe braadpan en bak hierin op een matig vuur het vlees om en om bruin. Neem het vlees uit de pan. . Voeg de ui en rode peper aan het braadvet toe en bak deze 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de tomaat toe en bak deze 1 minuut mee. Verkruimel de trassi erover, roer de tomatenpuree erdoor en bak het geheel nog 2 minuten. Voeg het citroensap, de schillen, (eventueel de djoeroek poeroet), de vleesbouillontablet en 1 dl water toe en breng het geheel al roerende aan de kook. . Leg het vlees terug in de pan, leg de deksel erop en laat het vlees op een heel laag vuur in ca. 2 uur gaar worden. Verwijder de djoeroek poeroet en de citroenschillen.

Sudderlapjes Met Citroen En Peper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oer-Hollandse Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept