Scaloppine Di Vitello Al Marsala

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter in een grote koekepan smelten. Bak de kalfsoesters in de boter aan beide kanten bruin, neem ze uit de pan en houd ze warm. Roer de wijn door het braadvet. Meng 1 eetlpl van de bloem die voor het paneren is gebruikt, door de bouillon. Doe dit mengsel in de pan en kook het al roerende tot het ingedikt is. Giet de saus over de kalfsoesters.

Scaloppine Di Vitello Al Marsala is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine (schnitzeltjes)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine Siciliane
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept