Gegratineerde Mosselen Uit Dublin (Ierland)

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1? kg mosselen schoonmaken en in ruime pan met 1? dl water ? 5 minuten koken tot ze open gaan. Mosselen tijdens het koken 3 keer omschudden. Mosselen met schuimspaan uit de pan scheppen, uit de schelp halen en elke mossel in een halve schelp terugleggen. De gevulde schelpen in een ovenschaal leggen. 1 eetlepel fijngesneden dille, 50 gr boter, zout, peper en 50 gr geraspte belegen kaas mengen en over mosselen verdelen. Mosselen in midden van oven (180 ?C) ? 10 minuten gratineren.

Gegratineerde Mosselen Uit Dublin (Ierland) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde Zalm Met Boterballetjes Uit Ierland
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepards Pie Van Careen Uit Ierland
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenpastei Uit Ierland
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Oxtail Stew Ierland.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept