Haverkoeken (Oatmeal Biscuits)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de havermout in de koffiemolen, stort het meel in een deegkom. Zeef bloem, bakpoeder, zout en suiker erbij, vermeng dat alles. Rasp de harde boter erboven, roer e sliertjes door het meel, voeg ei en water toe. Kneed een soepel deeg en rol dat uit tot een dunne lap op een met bloem bestoven werkvlak. Snijd daaruit met een deegradertje zoveel vierkantjes van 8 cm. Rol het overgebleven deeg telkens opnieuw uit tot alles is gebruikt. Leg de lapjes dicht bijeen op een ingevette bakplaat, versier ze met streepjes, die u trekt met de achterkant van een mes. Verwarm de oven vooro p175 graden. Bak de koeken op de middelste richel gedurende 35 minuten. Ze zullen dan lichtbruin en knapperig zijn.

Haverkoeken (Oatmeal Biscuits) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met rozijnen en sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept