Roomrijstpudding

6
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine 5 minuten in ruim koud water. Haal het rijstmengsel van het vuur en los hierin de uitgeknepen gelatine op. Roer ook de suiker en de likeur erdoor. Laat het mengsel nu afkoelen tot het licht lobbig wordt en schep dan de slagroom erdoor. Schep de roomrijst in een met water omgespoelde vorm en laat de pudding in de koelkast minstens 4 uur opstijven.

Roomrijstpudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
ROOMRIJSTPUDDING
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Kersen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
ROOMRIJSTPUDDING
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept