Biefstuk Met Port-balsamicosaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad of bak het vlees op de gebruikelijke manier in een eetlepel olie en een eetlepel boter. Voeg het port/wijnmengsel toe aan de aanbaksels in de pan en schraap de aanbaksels los. Kook de saus nog wat in en haal de pan van het vuur. Klop de resterende koude boter door de saus en breng de saus op smaak met zout en peper. Mocht je de saus te dun vinden dan kun je de saus binden met een beetje aardappelmeel met wijn

Biefstuk Met Port-balsamicosaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panini met mozzarella
20 min -
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met balsamicosaus
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crostini met mango
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met Hollandaise-balsamicosaus
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept