Pesche Al Vino Rosso

6
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de perziken met een scherp mesje. Snijd de perzik doormidden en vervolgens in plakken en doe die in een kom. Voeg wijn en suiker toe, schep losjes om, dek de kom af en zet 1 tot 2 uur in de koelkast. Schep voor het serveren de plakken perzik en de wijn in kleine ondiepe kommen of wijnglazen.

Pesche Al Vino Rosso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-preistamppotje met chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept

Torta Di Pesche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Alla Piemontese
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept