Pesche Alla Piemontese

2
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de perziken en ontpit ze. Schep een beetje vruchtvlees uit het midden van elke perzikhelft ne prak dit fijn. Als je perziken uit blik gebruikt, gebruik je hiervoor de extra (7e) helft. Verkruimel de amaretti-koekjes in een vijzel of keukenmachine. Niet te fijn! Voeg het koekkruim bij de perzikmoes en voeg hieraan de suiker, boter en de losgeklopte eidooier. Roer goed door elkaar en vul hiermee de perzikhelften. Leg de perziken met het snijvlak naar boven in een ingevette ovenschaal. Bak in de oven 25 tot 30 minuten, tot de vulling goudbruin is.

Pesche Alla Piemontese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bollito misto alla Piemontese (hutsepot met
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piemontese salade
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi Di Patate Alla Piemontese
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peshe Ripiene Alle Piemontese (gevulde Perziken)
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Torta Di Pesche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept