Scaloppine Di Maiale Alla Romana

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de mozzarella in 12 plakken. Breng het varkensvlees op smaak met zout en peper en leg op ieder stuk vlees een plak mozzarella, leg een plak ham erbovenop, een beetje opgevouwen. Leg op iedere plak een salieblaadje en zet het met een cocktailprikker vast. Smelt de boter in een ruime koekenpan met een dikke bodem. Leg het varkensvlees erin, eventueel in twee keer, en laat aan beide zijden 2-3 minuten bakken tot het vlees gaar en de kaas gesmolten is. Haal het vlees met een schuimspaan uit de pan en houd het warm terwijl u de rest bakt. Verwijder de cocktailprikkers. Verdeel het vlees over vier voorverwarmde borden, garneer met de peterselie en de citroenschijfjes en dien onmiddelijk op.

Scaloppine Di Maiale Alla Romana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine (schnitzeltjes)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine Siciliane
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept