Pesce Ripiene

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de perziken in helften en verwijder de pitten.Schraap zoveel pulp uit elke perzikhelft,dat er in het midden een flinke holte ontstaat.Voeg de pulp toe aan de verkruimelde bitterkoekjes en roer daar vervolgens de suiker,boter en eidooiers door.Vul de perziken met dit mengsel,en bak ze ongeveer 25 min.tot ze net gaar zijn. (Tijdens het bakken af en toe overgieten met het kookvocht

Pesce Ripiene is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesche Ripiene
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene Al Forno
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pere Ripiene
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Pesce spada in camicia con frutto della passione e spaghetti con verdure grigliate (gepocheerde zwaardvis met passievrucht en spaghetti met gegrilde groente)
45 min-
Bekijk recept
Crostata pi pesce spada (zwaardvistaart)
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst Met Vis (risotto Con Pesce)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept