Bolo Di Cashupete

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de cashwnoten fijn en zet ze apart, houd een stuk of 12 cashewnoten heel voor de garnering. Zet de suiker met 9dl water op het vuur.laat koken tot het een dikke stroop wordt. Voeg de melk erbij en roer flink, vervolgens de rum,cognac,essence en de boter toevoegen. Zet het vuur lager en doe nu de gemalen cashewnoten erbij en roer alles goed door. Het mengsel van het vuur halen en de taart hiermee vullen. Dus laag voor laag. Als de bovenste laag op de taart zit, zet men de rest van het mengsel weer op het vuur en blijf roeren tot het geheel dik is geworden. Van het vuur halen en er de taart aan de buitenkant mee bedekken. Niet laten afkoelen anders wordt het hard. Voor de garnering maakt men roosjes van geconfijte rode en groene kersen en van 12 cashewnoten maakt men de blaadjes.

Bolo Di Cashupete is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Pretu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept