Borrelbrood

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1:Verwarm de oven op 180c. Verhit de olie in een koekepan en bak het gehakt rul.Breng het op smaak met zout en peper. 2:Pel de knoflook, open het blik tomatenblokjes en pers de knoflook erin uit.Breng het op smaak met zout, peper en oregano.Pel de ui en snij hem in ringen. 3:Snijd het brood overlangs in drie lange plakken, het middelste deel zonder korst wordt niet gebruikt in dit recept. 4:verdeel de tomatenstukjes over de twee plakken brood. Verdeel daar overheen het gehakt, vervolgens de uien ringen en verbrokkel tenslotte de feta over het brood.Besprenkel het met de olijfolie. 5:Bak het brood ca. 10 min. in de voorverwarmde oven.(180c.)

Borrelbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bijzonder Borrelbrood
30 min
Bekijk recept
Trek-Scheur- Breekbrood
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Borrelbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelbrood
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bijzonder Borrelbrood
30 min
Bekijk recept
Trek-Scheur- Breekbrood
45 min Bijgerecht
Bekijk recept