Kangoeroe Medaillons Of Ossehaas Met Mangomarmalade

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de in blokjes gesneden mango, appel en de helft van de boter in een pan. Voeg de suiker, kerrie en gember toe en verwarm enkele minuten. Voeg de witte wijnazijn en 2 eetlepels water toe en kook het geheel tot een marmelade ontstaat. Bestrooi de kangoeroemedaillons met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de medaillons bruin en naar wens gaar. Haal de kangoeroemedaillons uit de pan en laat in aluminiumfolie rusten. Voeg 4 eetlepels water aan het bakvet toe en breng de jus op smaak met peper en zout. Serveer de kangoeroemedaillons met jus en de marmelade. Garneer met verse peterselie.

Kangoeroe Medaillons Of Ossehaas Met Mangomarmalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kangoeroe met worteltjes, sluimerwten en bloemkool
100 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kangoeroe stoofpotje
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kangoeroe steak met spekblokjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kangoeroe Lendestukken
20-30 min -
Bekijk recept