Lavendelijs

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng lavendelbloemen en wijn; 5 min. op een warme plaats laten staan (zodat de smaak zich kan ontwikkelen). De room stijf en kloppen met een mixer. Wijn met de helft van de suiker beetje voor beetjek bij de room gieten. Eiwitten stijfkloppen en er de rest van de suiker door kloppen. Met een metalen lepel de eiwitten en de extra lavendelbloemetjes door de room scheppen. Mengsel in een bak gieten en 3-4 uur invriezen, tot het net stevig is.

Lavendelijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm Vijgentaartje Met Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs 2
0 min
Bekijk recept
Lavendelijs
0 min
Bekijk recept

Warm Vijgentaartje Met Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs 2
0 min
Bekijk recept
Lavendelijs
0 min
Bekijk recept