Chocoladerotsjes

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade in de magnetron,ongeveer 2 min. op 600 wat. Roer de gesmolten chocolade goed glad. Roer dan de cornflakes erdoor. Met 2 lepels maak je kleine hoopjes op bakpapier. Laat de chocolade rotsjes opstijven in de koelkast.

Chocoladerotsjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
Roodfruit-chocoladerotsjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
Roodfruit-chocoladerotsjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept