Kippenborst Gevuld Met Zongedroogde Tomaten, Kruiden En Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng kruiden, zongedroogde tomaten, knoflook en kaas door elkaar. Giet er genoeg olijfolie bij om een stevig papje te krijgen. Vul met behulp van een theelepel de kipfilets met het kruidenmengsel. Druk het mengsel stevig aan en sluit de holte met een cocktailprikker. Bestrooi de filets met zout en peper en bak ze in de boter in een koekenpan in ongeveer 20 minuten aan beide kanten bruin.

Kippenborst Gevuld Met Zongedroogde Tomaten, Kruiden En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sla met gerookte kippenborst en dragondressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte Kippenborst En Groene Aspergesalade Met Brood
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenborst Gevuld Met Olijven
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept