Pesche Ripiene Al Forno

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg elke halve perzik in een ovenvast schaaltje. Verkruimel de bitterkoekjes en schep de marsala erdoor. Klop de boter met de suiker schuimig en klop het ei erdoor. Schep het bitterkoekjeskruim erdoor en vul hiermee de perziken. Schuif de schaaltjes in de oven en bak de perziken 35 min. Eet ze warm of lauwwarm.

Pesche Ripiene Al Forno is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van pasta en courgette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergineschotel met pomodori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Torta Di Pesche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Alla Piemontese
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept