Boti Kebab, Lamsspiesjes Van De Barbecue

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 4 teentjes knoflook, gemberwortel, 1 lepel korianderblad, 1 theel. komijn, 1 theel. kurkuma, zout en 1 theel. cayennepeper door 1? dl losgeklopte Bulgaarse yoghurt. Marineer hier gedurende een etmaal 750 g dobbeltjes lamsvlees. Rijg aan pennen en barbecue. Serveren met dunne schijfjes ui en partjes citroen.

Boti Kebab, Lamsspiesjes Van De Barbecue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept