Dorade Farci 'a La Provencale'

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in een wokpan en bak op een hoog vuur de courgette, uien en paprika aan. Voeg na 2 min. de aubergines toe en blijf omroeren op een hoog vuur. Meng er de 2 tabletten Kruiden Bouquet Provencale onder, roer om en doe er de tomatenblokjes en het tomatensap bij. Verwijder de laatste schubben van de dorade en spoel zorgvuldig. Vul de buikholte van de dorade met de ratatouille en wikkel er keukentouw rond, strooi er licht peper en zout over. Leg de dorade op een ovenplaat en overgiet met olijfolie. Laat 20 tot 30 min. garen in de oven. Kook intussen de rijst in ruim water, giet af en werk af met het derde tablet Kruiden Bouquet.

Dorade Farci 'a La Provencale' is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde forel van de barbecue
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept